Sis actes esportius en l'últim dia de Festa Major

La 20a Pedalada de BTT i la 7a Travessa de Running per Collserola, la Matinal d'Helicòpters al Camp de Vol de Can Graells i la Patinada Popular, alguns dels actes

Diumenge, l'últim dia de la Festa Major de Sant Cugat 2017, hi ha 6 activitats esportives. A les 9 hores començarà la 20a Pedalada de BTT per Collserola que, un any més, organitza l'empresa Teampartners, amb sortida i arribada al Parc de la Pollancreda. Paral·lelament, també tindrà lloc la 7a Travessa de Running, també per Collserola. L'organització posa a la disposició dels corredors dos circuits, tant per la pedalada com pel running: el llarg, de 22,5 km, que començarà a les 9 hores, i el curt, de 8,5 km, que arrancarà a les 9.30 hores. Es tracta d'una sortida popular no competitiva.

El Club Petanca Sant Cugat Atlètic organitza, de 9 a 15 hores, a les seves instal·lacions al parc de la Pollancreda, la quarta edició del Torneig de Petanca Ciutat de Sant Cugat, amb tripletes.

Matinal d'Helicòpters al Camp de Vol de Can Graells

La 20a Pedalada de BTT i la 7a Travessa de Running per Collserola comença al parc de la Pollancreda. FOTO: Arxiu

Després de 14 edicions de la Festa al Cel, el Club d'Aeromodelisme i Ràdio Control (ARC) Sant Cugat, que ha celebrat el seu 35è aniversari, organitza la primera Matinal d'Helicòpters al Camp de Vol de Can Graells. Una vintena de pilots catalans faran una exhibició de 9 a 13.30 hores, i de 13.30 a 14.30 hores tindrà lloc una exhibició d'avions grans i drones. El Camp de Vol de Can Graells disposa de pàrquing.

El Club d'Escacs Sant Cugat, que dissabte ja ha organitzat un torneig de partides ràpides, convoca diumenge, a les 10 hores, als Jardins del Monestir, una exhibició de partides ràpides simultànies d'escacs, amb la presència d'un Gran Mestre, per a totes les edats.

Patinada Popular de Qgat Patina

La Patinada Popular comença les 10 hores. FOTO: Aida Sotelo

El club Qgat Patina organitza una nova edició de la Patinada Popular per Festa Major. Començarà a les 10 hores a la pista de bàsquet del parc de la Pollancreda.

Un any més, l'Associació Excursionista Altiplà organitza, a les 19.15 hores, la Passejada de Festa Major, i el punt de sortida és al passeig Gaudí amb avinguda Pla del Vinyet. Les inscripcions es formalitzaran a les 18.30 hores.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem