La CUP no veu voluntat política per canviar el projecte de la sala de concerts

El grup polític ha emès un comunicat on detalla el seu punt de vista sobre la sala de concerts i el conveni amb Nublo Live, que gestionarà la sala.

La CUP de Sant Cugat ha assegurat que l'Ajuntament de Sant Cugat no té voluntat política per refer el projecte de la sala de concerts perquè es converteixi en una sala municipal. Tot i això, el partit no ha perdut tota l'esperança ja que el conveni amb Nublo Live encara no està signat: "Hi ha una petita escletxa". A més, la CUP creu que és "una burla dir que no tenien interès en presentar propostes", tal com va afirmar el regidor de Joventut, Raül Grangé. Una de les principals demandes de la CUP és que els grups locals puguin també disposar de la sala els caps de setmana, i no només entre setmana.

La CUP de Sant Cugat ha reclamat a l'Ajuntament una major participació dels grups de música i entitats santcugatenques alhora d'elaborar el conveni que regularà la sala de concerts, que serà gestionada per l'empresa privada Nublo Live. Així mateix, creu que s'hauria de reobrir el debat sobre com ha de ser la gestió de la sala i demana tornar a la reclamació inicial dels músics de la ciutat. "Demanem doncs una sala de concerts municipal, fomentant l’autogestió i auto-organització, i no signant cap conveni ni acord ni concessió amb l’empresa Nublo Live, ja que desvirtua el projecte al 100%", explica la CUP en un comunicat.

La CUP també ha criticat la idea de convertir la sala en un espai per on passin grups consagrats i reclama que serveixi com un element perquè els músics amateurs puguin començar el seu treball de base, que són "les necessitats i les reivindicacions a Sant Cugat". Així mateix, el partit independentista demanda un horari més ampli perquè grups santcugatencs puguin oferir les seves actuacions i un bon sistema de bucs d'assaig. Finalment, la CUP valora que la sala també s'hauria de poder utilitzar com a espai polivalent per a dansa, teatre, festes de carnaval, cap d’any...

El proper dijous, la CUP realitzarà una roda de premsa per aprofundir més en les propostes que posa damunt de la taula per la sala de concerts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem