La CUP-PC valora positivament que la Sala Polivalent s'ubiqui a l'actual Cinesa

La formació local però, espera que amb aquest espai no es torni a repetir el que va passar amb la sala Hoboken i que no esdevingui la Sala B del Teatre-Auditori

La CUP-PC valora la notícia sobre la Sala Polivalent, que s'ubicarà a la planta superior del Cinesa, com a "bona, ja que una ciutat com Sant Cugat, que té una riquesa associativa molt gran, plural i participativa, requereix d’un espai per a acollir grans esdeveniments a l’alçada de les expectatives de les associacions i dels interessos de la ciutadania".

Tot i això, els anticapitalistes demanen a l'equip de govern diversos aspectes a tenir en compte. D'una banda, des de la CUP-PC esperen que el nou equipament compti amb "totes les condicions tècniques per a la realització d'activitats diverses i que explori noves vies de gestió ciutadana". 

En aquest cas, la formació municipal apunta al fet que no "volem que es torni a repetir l’experiència que ja vam viure amb la sala Hoboken (ara TEATRE), que, gràcies a una cessió sense concurs públic, es va convertir en un negoci privat sense que tingués cap retorn a la ciutadania ni a les associacions de la nostra vila". 

A més, els cupaires tampoc volen que la Sala Polivalent es converteixi en la Sala B del Teatre-Auditori i es converteixi en un "equipament cultural elitista". D'aquesta manera doncs, des de la CUP-PC aposten per un espai popular i autogestionat per les entitats. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem