La dansa catalana del Grup Mediterrània encisa per Festa Major

La plaça de l'Om ha acollit l'espectacle de la formació aquest 30 de juny

La dansa del Grup Mediterrània ha tornat a omplir la plaça de l'Om per Festa Major a Sant Cugat aquest divendres, 30 juny. Els diferents grups de la formació han ofert una mostra de la seva dansa catalana d'arrel tradicional.

La música ha sonat a càrrec de la cobla de La Principal del Llobregat, dirigida pel mestre Jordi Núñez i Pallarola, i a sobre l'escenari s'han pogut veure les coreografies de peces com el Ball de Tres d'Ulldecona, el Contrapàs de les coces, L'Àguila Negra o A una plaça de Sóller.

En total, l'entitat ha ofert un total de nou peces amb un espectacle que ha durat més d'una hora captivant els assistents.

El TOT amb la Festa Major

Moment de l'actuació del Grup Mediterrània  FOTO: Lali Àlvarez

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem