La flautista Elisabet Franch actuarà al cicle musical Joan Manén

L'artista santcugatenca participarà del primer concert del cinquè Cicle de Música Catalana Joan Manén el 21 de febrer

La flautista santcugatenca Elisabet Franch actuarà al primer dels set concerts del Cicle de Música Catalana Joan Manén. Un cicle musical que està format per set concerts entre els mesos de febrer i juny i que se celebraran a L'Ateneu Barcelonès i a L'Auditori.

La participació de la santcugatenca serà al primer dels concerts, Diàlegs, que serà el diumenge, 21 de febrer, a les 19 hores a la Sala Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès. S'interpretarà música per a flauta, arpa i trio de corda, i al costat de Franch hi haurà els intèrprets José Antonio Domené (arpa), Helena Satué (violí), Aida-Carmen Sounan (viola) i Romain Garioud (violoncel).

El preu de l'entrada és de 15 euros. El preu per als socis de la Fundació Mas i Mas, JJMM de Barcelona i Omnium Cultural és de 10 euros, i l'entrada és lliure per als socis de l'Associació Joan Manén i de l'Ateneu Barcelonès.

El cicle està organitzat per l'Associació Joan Manén, que va néixer amb la intenció de difondre l'obra d'un dels músics catalans més importants del segle XX, Joan Manén i Planas (1883 - 1971); músic integral, virtuós i autodidacta, un català de personalitat captivadora que en vida va ser considerat el violinista espanyol més important després de Sarasate. Com a compositor gaudí d'un gran prestigi i la seva extensa obra va ésser interpretada als auditoris més importants d'Europa i Amèrica.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem