La marca Sant Cugat viatja aquest estiu

Canals-Galeria d'Art porta el nom de la ciutat a diferents indrets del país amb exposicions i presentacions de llibres

La galeria santcugatenca aposta aquest estiu per portar la marca Sant Cugat a diferents ciutats catalanes. I ho fa fent front a la crisi, per donar un impuls a la creació i a l'art del país.

Exposicions

D'aquesta manera, a Cambrils es pot veure durant l'estiu la XVIII Biennal d'Art Contemporani Català 2012. Al setembre, la mateixa mostra s'instal·larà a Lleida, continuant d'aquesta manera el seu itinerari per Catalunya.
Per la seva banda, l'obra de Neus Colet, artista santcugatenca habitual de la Canals-Galeria d'Art, viatjarà a la Galeria Dalt Vila d'Eivissa, a la Galeria Carme Espinet de Barcelona, i també es pot veure a Sant Cugat en el marc de la mostra Calderiana, al Claustre del Monestir.

A més, la població de Verdú, a Lleida, acull l'exposició Jordi Pagès a Gabriel Ferrater, que ja es va poder veure a Sant Cugat, i que al setembre viatjarà a Cadaqués. Un cop allí, i coincidint amb la inauguració, es farà una taula rodona amb persones de Sant Cugat i de Cadaqués que van conèixer Gabriel Ferrater.

Literatura
Tot plegat, sense oblidar que fins al setembre Canals-Galeria d'Art també organitza a Cadaqués la presentació de llibres d'autors santcugatencs, en el marc del Pla Nacional de Foment de la Lectura.

El 3 d'agost, a la Societat l'Amistat – Casino de Cadaqués, i a les 20 hores, es presentaran els llibres Tots els meus secrets, o gairebé, de Víctor Amela, i Les 1001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història, de Roser Amills.

La resta de presentacions seran a la Galeria Marges U. La primera, el 14 d'agost, a les 20 hores, tot presentant Els colors dels dies, d'Albert Mestres. El dia 18 a la mateixa hora, serà el torn de Joan Miro i Mont-roig: pal de ballarí, de Martí Rom.

El cicle de presentacions es tancarà el 24 d'agost amb la presentació de Paraules d'Amor, de David Escamilla.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem