Neus Colet inaugura 'Finestres' a Canals-Galeria d'Art

L'exposició es podrà veure a la sala santcugatenca fins al 6 de maig

Neus Colet també ens presenta els petits esbossos tridimensionals. FOTO: C.Caballé Neus Colet també ens presenta els petits esbossos tridimensionals. FOTO: C.Caballé
L'artista va atendre als assistents a l'inauguració. FOTO: C.Caballé L'artista va atendre als assistents a l'inauguració. FOTO: C.Caballé
Canals-Galeria d'Art va inaugurar dimarts 28 a la tarda la nova exposició d'aquesta temporada. L'artista que la protagonitza és la santcugatenca Neus Colet, amb les seves escultures de la sèrie Finestres. A més, a la mostra s'hi poden veure esbossos tridimensionals fets per l'artista, i diferents quadres gravats.

Neus Colet, qui fa molt de temps que treballa amb Canals-Galeria d'Art, va explicar que amb aquesta exposició ens presenta “una sèrie basada en la llum i l'ombra, per això finestres; són fragments d'arquitectura, basats principalment amb el forat i l'ombra que genera”. “Són peces pensades per ser il·luminades per jugar amb l'ombra, i construir així unes altres obres d'art”, va comentar. A més, en les peces que presenta Colet i té una presència molt destacada el gravat, una tècnica que afegeix a l'escultura amb freqüència, i que “vol generar aquesta idea de la projecció de l'ombra”.

Amb aquesta sèrie, Neus Colet vol “transmetre sensacions; el com es pot manipular l'espai i la perspectiva, tot dislocant-la”. Entre les 10 escultures presenta a l'exposició hi destaca la peça que es va poder veure a Tardor de l'Art a Barcelona. Una peça, que porta per títol Ombra, i que “juga amb les falses perspectives; és la que més s'expandeix més en l'espai”. De fet, aquesta proposta fou la que la va portar a crear la sèrie que ara presenta a Canals.

En total, deu escultures, 3 vitrines amb petits esbossos tridimensionals, i diferents quadres fets amb la tècnica del gravat. Una mostra que es pot veure fins al 6 de maig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem