El que prepara Canals-Galeria d'Art per al 2012

Exposicions, concerts i 'berenars amb...', entre la programació per al nou any

La galeria santcugatenca ha avançat aquests dies part de la programació que acollirà aquest 2012, així com de les activitats en les que estarà present fora de la ciutat. Sota el lema “en temps de crisi, enginy”, Canals-Galeria d'Art segueix apostant per la diversificació de l'activitat a la seva sala.

Gener
L'any a la galeria començarà amb l'exposició que ha tancat el 2011, Arquitectures, de Ramon Herreros. Dia 12, a les 19.30 hores, Canals inaugurarà l'exposició itinerant In memoriam Grau Garriga a Can Castells centre d'art de Sant Boi de Llobregat.

El 20 de gener s'inaugurarà la darrera parada de la Biennal d'Art Contemporani Català 2010, al Tinglado 4 de Tarragona. Tornant a Sant Cugat, el dia 22 Ramon Herreros comentarà la seva obra a la Canals-Galeria a les 12 hores. I el 26 del mateix mes, arriba el primer Berenar amb... de l'any, a les 19.30 hores, que comptarà amb la presència d'Arnau Puig, qui presentarà el seu llibre De una filosofia de la itinerància.

Febrer
La música torna a Canals-Galeria d'Art l'11 de febrer a les 19.30 hores amb el concert de guitarra flamenca amb Javier Moreno. El 19, Ramon Herreros tornarà a fer un comentari sobre la seva obra per a tota la família, a les 12 hores. I el Berenar amb... del mes serà el 23 de febrer a les 19.30 hores, amb Joan Antoni Solans, president de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

Març
L'1 de març Neus Colet inaugurarà la seva nova exposició a la galeria santcugatenca, que el 17 de març acollirà un nou concert, aquest cop de violí i piano. Abans, però, l'exposició In memoriam Grau-Garriga haurà arribat a Vilanova i la Geltrú, el 9 de març.

Continuaran les visites comentades pels artistes a la seva obra, amb Neus Colet explicant les seves escultures el dia 25 a les 12 hores. I el dia 29, Berenar amb... frederic Boix, president de l'Associació Empresaris de Sant Cugat.

I al mes d'abril...
Canals-Galeria d'Art ha avançat part del seu programa fins al mes d'abril. El dia 15, a les 12 hores, Neus Colet comentarà la seva exposició. El dia 17, serà el Museu del Tapís Contemporani – Casa Aymat la que aculli la inauguració de l'exposició itinerant, comissariada per Canals, Biennal d'Art Contemporani Català 2012. I, dia 21, avançant-se per Sant Jordi, la galeria acollirà el concert de tenora i piano de Jordi Paulí i Santi Escura.

Tota l'actualitat de la Canals-Galeria d'Art, aquí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem