La música continua sent l’estrella d’aquestes festes

La música torna a ser un dels reclams del Nadal

Nadales, música clàssica, valsos i musicals inundaran els escenaris santcugatencs amb diverses propostes aptes per a tots els públics i butxaques. La música torna a ser una de les protagonistes del Nadal. Als concerts que organitza l’Escola Municipal de Música, se suma l’Orquestra Simfònica Fusió Sant Cugat, que oferirà el Concert de Nadal Simfònic el dissabte 17 de desembre, a les 11 h. El mateix dia, però a les 13 h, l’Orquestra Moderna Fusió oferirà Un Nadal amb Swing i diumenge, 18 de desembre, se celebrarà al Teatre Musical Aula de So el Concert de Nadal a les 12 h a la seva seu.

El lloc també serà l’escenari de les actuacions de l’Escola i del Conservatori, el 21 i 22 de desembre, a les 17.30 h. El Teatre-Auditori torna a convertir-se en un escenari de Nadal. Diumenge 18, amb el Concert de Nadal de la Gent Gran a les 12.00 h, i a les 19 h, serà el torn de la Cantata de Nadal Molsa, suro, paper de plata, de Camerata Sant Cugat. El 20 hi ha prevista la conferència musicada i el concert de Nadal del Duo Almiron-Reguera a les 20.30 h, i dimecres 21, Scrooge, fem un musical per Nadal. Per tancar l’any, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà el tradicional Concert de Valsos i Danses dues vegades, el 27 i el 28 de desembre a les 21 h.

La música arribarà a altres escenaris com el del CPA, que acull el Concert Coral de Nadal de la Societat Coral La Unió Santcugatenca el 17 de desembre a les 18.30 hores. El mateix dia a les 21 h, a l’església del Monestir hi haurà el Concert de Nadal del Cor Aglepta. Les nadales retornen als carrers. Dilluns i dimarts, 19 i 20, a partir de les 17.30 h amb els diferents cors infantils de la ciutat pels carrers de la ciutat. La música també serà present a la Llar d’Avis de la Parròquia el 23 de desembre, a les 18 h.

‘Pedra i Sang’, l’obra del Nadal

'Pedra i sang' es representa a la Sala Capitular del Claustre. FOTOS: Lali Puig

A més, la Sala Capitular del Monestir es prepararà per acollir fins a sis representacions de Pedra i Sang, entre el 25 i el 28 de desembre, la tragicomèdia que només es representa a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem