La pluja no desllueix el Carnaval Infantil i el Ball de Gitanetes més nombrós

La rua de comparses ha aplegat més de 200 persones i el Ball de Gitanetes ha comptat amb una quarantena de parelles

El Carnaval Infantil ha aplegat més de 200 persones aquest diumenge, 7 de febrer.

La rua, que ha començat a dos quarts de dotze del matí des de la plaça de Barcelona, després d'una xocolatada popular, ha recorregut els principals carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça d'Octavià, on s'ha celebrat el concurs de comparses i el Ball de Gitanetes.

La pluja ha amenaçat durant tota la jornada, de fet, durant el Ball de Gitanetes és quan més ha plogut. Tot i així, el públic s'ha abocat a la festa infantil i en cap moment s'ha deixat espantar per l'aigua.

L'Esplai Sarau guanya el concurs de comparses

 La rua ha recorregut els principals carrers de Sant Cugat FOTO: David Molina

Després de la rua, les comparses participants en el concurs han entrat a plaça d'Octavià per ensenyar al públic assistent les seves disfresses.

L'Esplai Sarau ha estat el guanyador del concurs amb la seva comparsa de La Màquina del Temps. Un grup format pels nens i nenes de l'esplai i els monitors de l'entitat han fet un repàs de la història de la humanitat, des de la prehistòria fins als temps actuals.

El segon premi se l'han adjudicat els Astro Xandri, i Els Invents de L'Olivera han completat el podi amb la tercera posició.

Totes tres comparses han guanyat un lot de llibres del Pati de Llibres.

Davant l'èxit d'acollida, per l'alta participació, la membre de la Comissió de Carnaval Esther Madrona s'ha mostrat "molt satisfeta, tot i la pluja, la gent ha continuat a plaça i ha estat tot molt bé".

El Ball de Gitanetes més participatiu

Moment del Ball de Gitanetes FOTO: David Molina

Una cop més, el Ball de Gitanetes s'ha superat. I és que enguany, han estat unes 40 parelles les que han participat en el tradicional ball.

En aquest sentit, la membre de la Comissió Esther Madrona s'ha mostrat molt satisfeta, tant per l'augment de participació com per com s'ha desenvolupat l'activitat.

Punt final al Carnaval més participatiu

Una de les comparses del Carnaval Infantil FOTO: David Molina

Des del passat dijous 4 de febrer, quan el Gall del Carnaval va prendre el poder de la ciutat, Sant Cugat ha celebrat amb diverses activitats el Carnaval.

Divendres, 5, era el torn del Cercatasques, una activitat que aplegava més de 200 persones que feien honor a la Marxa Infantil, ja que anaven vestits amb els tradicionals dorsals i samarretes d'aquest esdeveniment infantil.

Aquest dissabte, 6, la plaça d'Octavià es feia petita amb els 264 participants que han ballat la tradicional dansa del Ball de Gitanes.

A la tarda era el torn de la rua amb el concurs de comparses, que s'adjudicava el conjunt format per membres de Gausacs, Súper Bowlsac. I, finalment, el Ball de Nit el al Pavelló Municipal que comptava amb 400 persones.

Mireu les millors imatges de Carnaval

Mireu les millors imatges del Ball de Gitanes

Mireu el vídeo del Ball de Gitanes

Mireu el vídeo del concurs de comparses

Més informació
 
Comentaris

Destaquem