Les activitats que proposa el festival Lumínic a Sant Cugat

Visites guiades, taules rodones sobre fotografia i molt més per al mes d'abril

El primer festival de fotografia Lumínic de Sant Cugat del Vallès segueix endavant a la ciutat amb diferents propostes que van més enllà de les nombroses exposicions que es poden visitar arreu de la ciutat i que s'inauguraven el passat 21 de març.

Més info: El Festival Lumínic arrenca amb més de 200 fotografies exposades per tota la ciutat

 

Parlant precisament de les exposicions, el dissabte, 6 d'abril, a les 17 hores, s'ha previst una visita guiada per seguir el recorregut expositiu que començarà a la plaça de Lluís Millet. Una visita, acompanyada pels directors del festival, que portarà el visitant a gaudir de les mostres fotogràfiques que es poden veure al Centre d'Art Maristany, el Celler Cooperatiu, el Museu del Monestir, la Casa de Cultura i el Museu Cal Gerrer.


Abans, però, divendres dia 5 es farà la presentació "Estrategia de marca para impulsar la fotografía de autor", a les 19 hores a la Casa de Cultura. I el mateix dia 6 d'abril, d'11 a 13 hores, es farà una tertúlia amb José Mª Alguersuari sobre "El nen de les fotos". Serà a la Casa de Cultura, per conèixer tota una vida dedicada a la fotografia.

Ja per tancar el festival, el 27 d'abril hi haurà una taula rodona sobre "Fotografia, cultura i gestió patrimoni fotogràfic" a la Casa de Cultura a les 17 hores. Hi participaran Silvia Omedes, directora de la Photografic Social Vision, Pepe Font de Morairector de Foto Colectània, Jordi Guillumet i Manel Esclusa, fotògraf involucrat en la gestió cultural.

El mateix dia es farà la cloenda oficial del festival, a les 21.30 hores, al Cafè Auditori de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem