El festival de fotografia Lumínic surt de Sant Cugat

La Universitat de Barcelona acollirà una exposició col·lectiva dels artistes de la primera edició del festival santcugatenc

El festival de fotografia d'autor Lumínic, nascut a Sant Cugat del Vallès aquest 2019, surt ara de la ciutat per arribar a Barcelona. Ho fa amb una exposició col·lectiva de les obres dels alumnes participants de la primera edició del Lumínic Festival, juntament amb obres dels artistes que en van formar part, als Jardins d'Escultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

 

Una exposició que s'inaugurarà aquest dijous, 10 d'octubre, a les 12.15 hores, i que porta per nom "Alumnes de Belles Arts. Universitat de Barcelona. I altres artistes del festival".

Tal com descriu el codirector del festival, Bernat Millet, "el festival naixia amb la voluntat de ser sostenible, i és per això que amb el material produït per al festival volem generar exposicions arreu del territori, per allargar la vida d'aquesta obra produïda". De la mateixa manera, afirma, "es creen sinergies entre artistes emergent i artistes consolidats, incentivant la comunicació entre ambdós". A més, l'exposició a Barcelona respon a la voluntat també inicial que "el Festival no fos únicament una cosa d'un mes a la ciutat, sinó que duri tot l'any amb noves propostes expositives arreu del territori".

A la mostra que es podrà veure a partir de dia 10, al costat dels alumnes, exposaran artistes ja consolidats com són Israel Ariño, Ainhoa Valle, Manel Esclusa, Neus Solà, Inzajeano Latif, Maria Espeus, Antoni Bernad i Jordi Bernadó. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem