Les novetats de 'Merlí', amb l'actor valldoreixenc Francesc Orella

La segona temporada de la sèrie de TV3 arrenca al setembre amb nous personatges

Amb el nou curs escolar, al setembre s'estrena la segona temporada de Merlí, l'exitosa sèrie de TV3 protagonitzada per l'actor valldoreixenc Francesc Orella. Una temporada "més intensa que la primera", com afirmava el director de la sèrie, Eduard Cortés, al diari Ara.

Entre les principals novetats hi ha la introducció de nous personatges, destacant una mestra i una alumna. Pepa López donarà vida a la Coralina, la nova cap d'estudis, que, segons el creador i guionista de la ficció, Héctor Lozano, es convertirà en una "competidora" per al Merlí, encarnat per l'actor de Sant Cugat.

L'equip de professors s'ampliarà, a més, amb un nou professor de castellà (Ferran Rañé) que substituirà el difunt Santi ( Pep Jové), i una nova mestra d'anglès (Sandra Monclús) per ocupar el lloc de la Laia (Mar del Hoyo).

Oksana serà la nova alumna del centre. Una noia adoptada d'origen ucraïnès interpretada per Laia Manzanares. I és que, com destaca l'Ara, la principal crítica que Merlí va rebre durant la primera temporada va ser el poc pes que hi tenien les dones. Ara això s'intenta corregir amb l'arribada de la Coralina i l'Oksana, però també amb noves trames que aprofundeixen en la vida de les altres noies de la classe i amb la introducció de dos capítols centrats en dones filòsofes.

El rodatge a l'Institut Àngel Guimerà s'està fent des de principis de maig, i està previst que finalitzi a finals d'aquest mes de juny. De moment no s'ha parlat d'una possible tercera etapa de Merlí, però segons Lozano el guió deixa oberta la possibilitat de continuar.
 

L'actor és l'entrevistat al Món Sant Cugat  FOTO: Cedida

L’actor valldoreixenc Francesc Orella (1957) és el protagonista de l’entrevista central del primer número de la revista monogràfica del TOT Sant Cugat Món Sant Cugat.

Una publicació que es presentarà el 22 de juny a les 19 h en un acte obert a tothom al vestíbul del Teatre-Auditori Sant Cugat.

 

A l’entrevista que publicarà Món Sant Cugat, l’actor es mostra tal com és, una persona sociable i hospitalària. Una conversa que repassa la seva trajectòria professional i també els seus records d’infància a Valldoreix, quan estiuejava amb la seva família, just a la casa on viu des de fa 19 anys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem