Marta Pessarrodona és la protagonista del 'Berenar amb' La Canals

Aquest dijous 17 de maig a les 19.30 hores l'escriptora parlarà de la seva coneixença sobre Gabriel Ferrater

El proper Berenar amb... que organitza Canals-Galeria d'Art té com a convidada especial l'escriptora i Premi Nacional de Literatura, Marta Pessarrodona. Serà el proper dijous, 17 de maig, a les 19.30 hores a la galeria santcugatenca.

En aquest berenar organitzat periòdicament per Canals, Pessarrodona parlarà de la seva coneixença amb el poeta Gabriel Ferrater, en el 40 aniversari de la seva mort a Sant Cugat. Una xerrada que oferirà la visió més propera i íntima del poeta per la relació personal amb Marta Pessarrodona, però amb la perspectiva crítica de la seva pròpia activitat com a poetessa.

Convidada de luxe
Marta Pessarrodona va néixer a Terrassa al 1941, i actualment viu a Sant Cugat. Va ser lectora d'Espanyol a la Universitat de Nottingham i comissària de l'exposició i seminari sobre el grup de Bloomsbury, a Barcelona el 1986; també ha coordinat la Comissió Internacional per a la Difusió de la Cultura Catalana, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. També col·labora amb el TOT Sant Cugat escribint articles un cop al mes al web.

L‘escriptora santcugatenca Marta Pessarrodona va ser guardonada amb el Premi Nacional de Literatura, el màxim reconeixement institucional a la cultura i la creació a Catalunya, l'any 2011. A més, va rebre la Creu de Sant Jordi i el Premi Prat de la Riba l’any 2007. L’escriptora ha publicat més d’una trentena d’obres en diversos gèneres, tant biografies com poemes o novel·les.

El preu de l'entrada és de 10 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem