Neix la Xarxa de Punts de Trobada amb segell santcugatenc

L'EMTSC s'ha unit amb tres entitats més de música tradicional per potenciar els punts de trobada

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) juntament amb tres entitats de música tradicional de Mataró, Barcelona i Vilafranca han creat la Xarxa de Punts de Trobada

Una entitat que neix amb l'objectiu principal d'arribar a més gent i de promoure i fomentar la música tradicional al territori català. 

La Xarxa de Punts de Trobada, tal com explica Gemma López, membre de la junta de l'EMTSC, "neix per ser una coordinadora, un paraigües de les diferents entitats i col·lectius que facin música tradicional. Nosaltres els donarem suport i els farem l'acompanyament que calgui a l'hora d'organitzar actes o el que necessitin". 

Amb la unió d'aquestes quatre entitats i la creació de la Xarxa de Punt de Trobada, que es constituirà oficialment aquest dissabte, 16 de setembre, López espera "poder arribar a més gent".

De fet, aquest dissabte, 16 de setembre, hi haurà el primer Punt de Trobada organitzat per la Xarxa. Una sessió de 6 hores de música que començarà a les 18.00 h de la tarda i tindrà lloc a l'espai cultural i gastronòmic Tarambana de Cardedeu. 

Punts de Trobada

El punt de trobada és el que vindria a ser una jam session però amb música tradicional.

L'EMTSC organitza diversos punts de trobada al llarg de l'any. Aquest estiu en feia dos, per primera vegada, als Jardins del Monestir.

Com en els últims anys, l'EMTSC oferirà tres punts de trobada aquesta tardor. 

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat:

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) es va crear ara fa 7 anys. Una entitat, sense ànim de lucre, que va sorgir per tal de promoure la música tradicional així com de formar els santcugatencs en aquest àmbit. 

Durant tot el mes de setembre, l'EMTSC tindrà les matrícules obertes. 

L'escola ofereix classes de dilluns a divendres a l'Escola Joan Maragall i té alumnes des dels 3 fins als 70 anys. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem