Rudolf Häsler: Suïssa, Cuba i Sant Cugat

Va ser un pintor suís que es va instal·lar el 1971 a Sant Cugat. Va ser nomenat Fill Predilecte de la ciutat el 2018

Un dels perfils del número 5 de la revista Món Sant Cugat, que es va presentar el 27 de juny, al Teatre-Auditori, és Rudolf Häsler, un pintor suís nascut el 1927, que també va passar per Mèxic, França, Bèlgica, Gran Bretanya o Algèria. Un pintor viatger que aprendre d'arreu on va viure i de tota la gent que va conèixer.

El Món Sant Cugat es pot adquirir al preu de 8€, mentre que pels subscriptors tenen un preu anual de 15€. Si vols tota la col·lecció la pots adquirir per 30 euros enviant un mail administracio@totmedia.cat

Imatge de l'edició número 5 del Món Sant Cugat FOTO: Cedida

Quatre números amb continguts divulgatius

El Mon Sant Cugat, és el monografic col·lecionable del TOT Sant Cugat. Amb dues edicions a l'any, al juny i al gener, la revista està dissenyada amb un format atractiu i de qualitat, dirigida a un públic que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. Amb continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. Fins ara s'han editat tres números que es poden adquirir al web del Món Sant Cugat

 

 

 

Portada Mockup MSC 04 web

 

 

Mon Sant Cugat 4: El centenari de l’arribada del tren

L’arribada del ferrocarril va suposar un canvi en l’estil de vida a la ciutat. L'edició inclou una entrevista a l’exnedadora santcugatenca i medallista olímpica Gemma Mengual. També inclou dos reportatges més d’actualitat sobre la mobilitat i l’habitatge de Sant Cugat.

 

 

Mon Sant Cugat 3 289x300

 

Número 3. La vinya a Sant Cugat

Durant segles la vinya va ser la principal activitat econòmica que va donar forma a la ciutat que avui coneixem. Entrevista a Àlex Corretja, extenista i santcugatencs. 100 anys del Club de Golf, El Júnir FC, El Sant Cugat FC, La Unió i La Lira.

 

 

Portada de l'anuari del Món Sant Cugat

 

Número 2. Anuari 2016

Amb el més destacat de l’any. Entrevista a Empar Moliner. Personatges: Àngela Balcells, José A.Morán, Lluís Ribas, Albert Salarich.

 

 

La portada del primer número de Món Sant Cugat

 

Número 1. Viatge als orígens

Fem un passeig per la història de Sant Cugat des dels primers pobladors fins que el Monestir perd el poder i s’estableix la societat moderna. altres continguts: Entrevista a Francesc Orella, personatges com Gerald Fannon. Gemma Puig, Jaume Pahissa i Blanca Moreno. Descobreix Can Ganxet, el Paga-li, Joan, els Cals, els renoms..

Més informació
 
Comentaris

Destaquem