Sergi Barnils dóna una escultura contra les malalties neuromusculars

L'obra de l'artista santcugatenc es va vendre durant la Telethon 2015, l'equivalent a La Marató de TV3 a Itàlia

Una escultura de l'artista santcugatenc Sergi Barnils ha estat l'escollida aquest 2015 per la fundació Telethon per recaptar fons destinats al centre clínic Nemo, de Milà (Itàlia), especialitzat en el diagnòstic i el tractament de les malalties neuromusculars i distròfies musculars.

La Telethon 2015 és l'equivalent italià de La Marató de TV3 i es va celebrar el 26 de novembre a l'històric Palazzo Bovara, seu del Circolo della Camera di Commercio, al Corso Venezia. La vetllada va incloure una taula rodona amb la presència de Sergi Barnils, Antonio D'Amico, crític d'art, i Francesca Pasinelli, gerent general de Telethon, a més del galerista Marco Rossi i el representant de KPMG Itàlia, tots ells impulsors de la iniciativa.

L'obra escollida de Sergi Barnils forma part de la sèrie "Mappamondo", i la va escollir la galeria milanesa Marcorossi artecontemporanea, per a la que Sergi Barnils hi treballa des de fa anys. La galeria col·labora amb la Telethon des del 2010.

Després de la conferència i durant un còctel, el centenar de persones que van participar de l'acte van poder adquirir els Mappamondi de Telethon exposats. En total, se'n van vendre més de 30, cotitzats en prop de 400 euros.

Es van vendre unes 30 obres. FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem