Tarragona tanca la itinerància de la 19a Biennal d'Art

El Tinglado 4 del Port de Tarragona acull l'exposició d'art contemporani català organitzada des de Sant Cugat

Tarragona és l'última parada de la 19a edició de la Biennal d'Art Contemporani Català. Una mostra col·lectiva que es pot veure des del 23 de juliol al Tinglado 4 del Port de Barcelona, on estarà exposada fins al 30 d'agost.

 

Una mostra que arriba a la ciutat impulsada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Port de Tarragona, i que tanca la itinerància que s'iniciava a Sant Cugat ara fa dos anys, i que l'ha portada a Lleida, Olesa de Montserrat, Reus i Mollet del Vallès.

 

La Biennal d’Art Contemporani Català 2014 està organitzada per Canals-Galeria d’Art, amb la col·laboració del Museu de Sant Cugat, i el suport de la Generalitat de Catalunya i d’altres institucions públiques i privades.

 

Actualment ja està convocada la nova edició del certamen, que aquest 2016 arriba a la seva vintena edició.

La Biennal

La Biennal està exposada al Port de Tarragona. FOTO: Cedida

A la convocatòria d'aquesta edició de la Biennal d'Art Contemporani Català hi van concórrer 68 artistes, dels que el jurat en va seleccionar vuit joves creadors com a exponents de les últimes tendències plàstiques a Catalunya.



Els artistes que configuren l'exposició de la dinovena edició de la Biennal són Albert Arribas i Forcada, Carles Azcón i Jutglà, Xiana Gómez i Díaz, Sergio Mesa i Fernández, Míriam Rialp i Bonet, Irene Solà i Sáez, Bernat Soler i Mañé, i Ruth Sòria i Vidal.



Com a novetat d’aquest any, apostant per una obertura del procés i tot fent ús de les tecnologies disponibles, a l’exposició s'hi pot veure una vídeo-instal·lació que permet consultar el total de les propostes que ha rebut la convocatòria i les obres seleccionades.



A més, tota l'organització de la Biennal i la seva coordinació s’està fent a través de les xarxes socials. El catàleg i tota la informació de la Biennal és present al telèfon mòbil Apple i Android, d’on es pot descarregar de forma gratuïta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem