'Teatre al Jardí Alpí' tornarà a l'escenari amb Espiral

L'obra ja es va representar per Festa Major de Valldoreix

El Grup de Teatre Espiral de Valldoreix tornarà a representar Teatre al Jardí Alpí davant l'alta afluència de públic que va rebre l'obra durant la passada Festa Major. El muntatge de Ramon Folch i Camarasa es representava el diumenge, 18 de setembre, al Casal de Cultura, i no es va poder donar cabuda a tot el públic que ho desitjava.

Des de la Junta Gestora del Grup de Teatre Espiral lamenten "profundament no haver pogut donar cabuda a tots els que van voler venir a veure'ns", i expliquen que no es va poder representar a la Nau de Cultura, amb aforament superior, per qüestions tècniques.

"Una escenografia tan laboriosa com la d'aquesta obra requeria començar a fer proves amb molta antelació i ocupar l'espai molts dies abans. Això no era possible a la Nau perquè hi havia actes i assajos d'altres grups. Vam optar pel Casal que durant el mes d'agost no tenia activitat", explica Rafa Usero, membre de la Junta.

Un cop estudiat i comprovat el muntatge, la Junta Gestora del Grup de Teatre Espiral es compromet a tornar-la a representar per a l'abril o maig del 2017 a la Nau de Cultura de Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem