Una vuitantena de Gitanetes animen la festa al Carnaval infantil

La plaça d'Octavià ha acollit la celebració del Carnaval infantil de Sant Cugat

Una quarantena de parelles han ballat el Ball de Gitanetes de Sant Cugat del Vallès aquest diumenge, 23 de febrer, esdevenint les protagonistes del Carnaval Infantil, que s'ha celebrat a la plaça d'Octavià.

Ball de Gitanetes de Carnaval. Foto: Bernat Millet.

Ja a les onze del matí, els infants, degudament disfressats, es preparaven a la plaça de Sant Pere per enfilar el Carrer Major fins a la plaça d'Octavià. Una cercavila festiva, encapçalada pel Gall de Carnaval, que ha estat el primer a ballar a la plaça mitja hora més tard.

 

Tot seguit, entraven a plaça les Gitanetes, per protagonitzar el tradicional ball de Carnaval. Enguany, però, no hi ha hagut Giovenetes.

El Gall ha presidit el Carnaval infantil. FOTO: Bernat Millet

El Gall ha presidit el Carnaval infantil. FOTO: Bernat Millet

En acabar, i després de treure els seus pares, avis i amics a ballar, el Gall de Carnaval ha pronunciat el seu pregonet, on ha animat els infants a gaudir d'aquests dies de rauxa.

 
La festa seguia a la plaça després del ball. FOTO: Bernat Millet

La festa seguia a la plaça després del ball. FOTO: Bernat Millet

La Portàtil FM ha animat la festa, que seguia a la plaça d'Octavià fins a l'hora de dinar. Cal destacar que enguany no hi ha hagut rua de comparses infantil diumenge al matí, ja que s'unificava amb la d'adults i se celebrava dissabte a la tarda.

Més info: 'El Súper Punt' i 'El Ramat del Gerbert' guanyen el concurs de comparses

Crida del Gall. Foto: Bernat Millet.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem