Xavier Salvador exposa a La Galeria

La mostra s'inaugura aquest divendres, 6 d'octubre

L'artista Xavier Salvador exposa des d'aquest divendres, 6 d'octubre a La Galeria del carrer de Sant Jordi a Sant Cugat del Vallès. Una mostra que s'inaugura a les 19.30 hores i que es podrà visitar fins al 10 de novembre.

Xavier Salvador presenta aquesta temporada una trentena de teles entre paisatges i bodegons, de diferents formats, realitzades amb tècnica acrílica. El tema dels seus quadres és la Mediterrània en un sentit ampli: parteix d'un lloc real i en fa una interpretació lliure a partir d'alguns apunts o referències.

El color, juntament amb el traç visible i poc insistit, construeix el quadre, sustentant tota la composició a partir de varietats cromàtiques que sovint estan en estreta relació amb el seu estat d'ànim.

Els seus paisatges són mediterranis, tant pels colors o la llum com per la proporció i equilibri amb què estan resolts i perquè integren harmoniosament l'empremta de l'home. Platges, conreus, camins, cases... Són elements més d'una natura amable i de la placidesa de la vida a l'interior de les illes de Mallorca i Menorca.

Salvador presenta un món a banda de l'acceleració pròpia de la societat d'avui dia, un paradís que és possible amb el retorn a la simplicitat i on el plaer d'una existència pausada dóna temps per copsar la bellesa que ell fixa en els seus quadres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem