Desitjos santcugatencs per al 2016

Publiquem a continuació alguns dels desitjos per aquest any que acabem de començar d’alguns santcugatencs i santcugatenques representatius

No és d'estranyar que, just començant l'any, els desitjos per aquest 2016 siguin el tema central de moltes converses. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, desitja "que Sant Cugat continuï oferint oportunitats per a tots. Que aquest 2016, l’empenta d’aquesta ciutat ens permeti garantir un major benestar i progrés social. Tenim les capacitats per construir plegats un futur millor", un desitg que farà realitat amb l'ajuda de tots i totes.

Per un Sant Cugat millor

Jofre Llombart, subdirector d'"El Món a RAC1", desitja que per aquest any "no sigui necessari cap gran recapte ni cap decret contra la pobresa energètica ni cap desnonament per impagament forçós. Voldrà dir que al meu poble tothom té una qualitat de vida, com a mínim, digna.

Pensant en Sant Cugat, l'historiador Joan Troyano exposa que "a més de desitjos com millorar la sanitat, l’educació i eradicar la pobresa, el meu desig personal fa referència a la conservació del patrimoni i, concretament, a aconseguir que el Monestir de Sant Cugat continuï sent de titularitat municipal".

A favor de la cultura local

Victòria Camps, catedràtica emèrita de filosofia de la UAB, desitja que "que la cultura sigui un objectiu prioritari per a l’Ajuntament de Sant Cugat i que la ciutadania no abaixi la guàrdia i sigui exigent en el mateix sentit. Que hi hagi iniciatives per fomentar l’art, la lectura, la música".

També relacionat amb la cultura, Josep Ferré (director de l'OSSC) desitja "que la música, el teatre, les arts escèniques en general produeixin el màxim d’obres i que tinguin l’oportunitat de representar-les. Encoratjo els programadors que apostin per les produccions pròpies".

Desitjos que creuen fronteres

El destig d'Arcadi Oliveres, president de la UIP és ben plural: "desitjos per als éssers humans en general i per als santcugatencs en particular: que les relacions personals augmentin, en detriment de les virtuals i de les monetàries. Que la solidaritat familiar, de grup, de país i mundial marqui el nostre nord".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem