Posa't en el centre dels bons propòsits

ESPAI PUBLICITARI. Els primers dies de l’any, és típic pensar en tot allò que vols fer de nou durant l’any que tot just comença. Qualsevol repte es pot convertir en un bon propòsit!

Pensar en un mateix a l’hora de plantejar-se els bons propòsits per al nou any no és un fet egoista. Normalment, el fet de posar-te en el centre d’un nou repte és per millorar un aspecte de la teva vida i, justament per això, les persones del teu voltant notaran un canvi i també els afectarà de manera positiva.

Trobar temps per a un mateix és un repte que ens hauríem de posar tots al capdamunt de la llista dels bons propòsits. Pensar en nous propòsits és, també, pensar en com els durem a terme i si ens caldrà l’ajuda d’algú per aconseguir-los.

Per això mateix, el TOT Sant Cugat fa un recull de noves propostes per al 2016 i mostra una selecció de serveis i comerços que de ben segur que fan més fàcil el fet d’aconseguir tot allò que ens hem proposat per al nou any.

No tinguis por i anima’t a marcar-te nous reptes. I recorda que només tu ets responsable d’aconseguir-los!

Cuina per a nens i nenes

Cuinant, els nens aprenen hàbits per una alimentació saludable. FOTO: Cedida

Els més petits de la casa poden aprendre hàbits d’alimentació saludable al mateix temps que aprenen a cuinar. A Educachef fan cursos, tallers temàtics i aniversaris per gaudir cuinant. Prova una classe gratuïta!

Educachef: 684 23 89 25 - www.educachef.com

Reenganxa't a l'esport

Fes que anar al gimnàs sigui una bnoa experiència. FOTO: Cedida

Posar-se i mantenir-se en forma és possible a Corner 4. Aquest gimnàs és ideal per aconseguir que fer esport sigui una experiència positiva i, sobretot, reconfortant: sales de màquines, classes dirigides i serveis complementaris.

Corner 4: Av. de Torre Blanca, 57 (ESADE) - www.corner4.es

Que et sobrin les raons per fer arts marcials

A Mugendo ofereixen classes per a totes les edats. FOTO: Cedida

Aquest 2016, tens 16 raons per apuntar-te a Mugendo: nous reptes, millora física, desconnexió, defensa, vida saludable, autocontrol, disciplina, seguretat, autoestima, sociabilitat, fortalesa mental, reflexes, companyerisme, educació, valors i elasticitat.

Mugendo Martial Arts: C. de Manel Farrés, 95 - www.mugendo.es

Més informació
 
Comentaris

Destaquem