Que no et quedi pendent cap repte el 2016

ESPAI PUBLICITARI. Anota els propòsits en un full i, a finals d’any, revisa tots aquells que has complert, els que s’han quedat a mitges i els que no has ni intentat

La rutina és allò que tots acabem avorrint, ens cansem sempre de fer el mateix i necessitem noves iniciatives que tornin a donar una nova empenta a la nostra vida. Les ganes de fer coses noves no ens falten, però el que sí que ens cal és l’excusa perfecta per començar-les.

I què millor que el canvi d’any per engrescar-nos a nosaltres mateixos per fer aquests nous reptes? Els bons propòsits d’any nou són ben recurrents entre grans i petits: és una bona manera de marcar-se canvis personals i de picar-nos a nosaltres mateixos per aconseguir-los tots.

Hi ha qui, per fer un seguiment dels seus propis reptes, fa un llistat i el penja a la nevera per, així, ser conscient de si els va acomplint o no. El més complicat dels bons propòsits d’any nou no és començar-los, sinó mantenir-los. Una manera divertida de seguir-los és fer-ho amb un amic, amiga, la parella... sempre podeu mirar qui n’acompleix més!

Per aquells que encara no tingueu clars els propòsits per al 2016, aquí podeu trobar-ne alguns.

Fer una vida saludable

Cuidar-se sempre és un bon objectiu. Hi ha moltes maneres de vetllar per la salut: les més típiques són fer esport (anar al gimnàs, sortir a córrer més sovint) i començar una dieta; però el cert és que hi ha moltes altres maneres de vetllar per la vida saludable.

Fer pilates o ioga ajuda a mantenir-se bé tant per dins com fer fora; i controlar i canviar els hàbits alimentaris sense fer un règim estricte també és una altra alternativa.

Deixar de fumar

Aquest també és un dels propòsits estrella de cada any, i possiblement un dels que més costa. En aquest cas, la força de voluntat ha de ser molt major que en altres objectius anuals, ja que és més complicat treure’s un vici que no pas implantar-ne un altre.

Provar coses noves

FOTO: Cedida

Segur que tots tenim alguna cosa a la llista de coses pendents que mai ens hem atrevit a fer: fer pònting, tenyir-se els cabells d’un color ben cridaner, tastar un menjar exòtic, fer un hort ecològic al jardí de casa...

Aprendre idiomes i viatjar

Aquest també és un dels propòsits més típics de cada any: apostar pel coneixement i aprendre nous idiomes o millorar els que ja sabem. Una bona manera d’aprendre idiomes és viatjar, un altre repte possible per al 2016.

Ser solidari

Pensar en els altres, i en concret en els que més ho necessiten també és una bona proposta per al nou any. Donar un cop de mà a associacions o recollir aliments, joguines i llibres per a nens i nenes són propòsits que ajudaran a fer que el 2016 sigui millor per a tots.

Com aconseguir-ho a Sant Cugat?

En aquest enllaç hi trobaràs un recull de serveis que t'ajudaran a fer una mica més possibles els teus reptes per al 2016.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem