L'alcalde de Sant Cugat mostra "tot el seu suport" al Banc Sabadell

L'Ajuntament de Sant Cugat recorda que el Banc Sabadell va obrir el 1965 a Sant Cugat la primera oficina fora de la capital vallesana

L'alcalde Josep Maria Vallès (Junts) ha mostrat tot el "seu suport" al Banc Sabadell, arran de l'OPA hostil llançada pel BBVA contra el banc amb seu a Sant Cugat.  En un comunicat, Vallès ha volgut posar en valor "la importància d’aquesta entitat bancària catalana i la seva aposta històrica per la ciutat de Sant Cugat".

Més info: El Banc Sabadell contraataca i denuncia l'OPA del BBVA

Des de l'Ajuntament recorden que des de l’any 2003 el Banc Sabadell té l’edifici dels serveis centrals a Sant Cugat i que, a més, l’any 1965 Sant Cugat va ser la ciutat on aquest banc va obrir la seva primera oficina fora de Sabadell.

“Tot el suport al Banc Sabadell. Prengui la decisió que prengui. Va apostar per la nostra ciutat i ara, la ciutat, li dona suport en aquest moment crucial per l'entitat bancària”, ha afegit l'alcalde. 

Més info: El BBVA anuncia una OPA hostil per fer-se amb el control del Banc Sabadell

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem