La compra de Torre Negra i la piscina de Mira-sol, entre les inversions del 2021

La vianantització del carrer d'Anselm Clavé de Sant Cugat és un altre dels projectes destacats

L'Ajuntament de Sant Cugat destinarà 19,7 milions d'euros a inversions per aquest 2021. El govern d'ERC, PSC i CUP ha aprovat inicialment el pressupost municipal, que preveu un increment en les inversions del 55% respecte el 2020. Bona part es finançarà amb els 17 milions d'euros d'endeutament que enguany farà el Consistori.

 

Més info: El govern presenta el "pressupost més alt" de la història amb 153 milions d'euros

Una de les novetats és que no es concreten tots els projectes, sinó que s'atribueix una partida per cada àrea (Cultura, Esports, Seguretat,...). "Per primera vegada no hipotequem diners en projectes concrets, sinó que dotem d'una certa agilitat perquè les àrees de gestió puguin prioritzar els seus projectes. No volem vendre fum als veïns ni a les entitats", ha argumentat Pere Soler, tinent d'alcaldia d'Economia. Des de l'oposició, Junts per Sant Cugat ho ha vinculat a una manca de transparència.

Entre les inversions, destaquen la compra de la masia de Torre Negra, el complex aqüàtic de Mira-sol, el camí escolar de La Floresta, dos milions d'euros en habitatge protegit o la vianantització del carrer d'Anselm Clavé.

 

Loading...

Loading...

 
Comentaris

Destaquem