Compren per 73 milions J. Juan, una de les empreses que va reindustrialitzar Delphi

J. Juan va ser una de les empreses que es va instal·lar a l'antiga planta de Delphi a Sant Cugat

La companyia italiana Brembo ha comprat per 73 milions d'euros l'empresa santcugatenca J. Juan, i especialitzada en sistemes de frens per motos. J Juan va ser una de les quatre empreses catalanes que va apostar per la reindustrialització de l'antiga planta de Delphi a Sant Cugat i hi va traslladar la seva activitat.

Més info: J. Juan i Gutmar invertiran 12 milions a Delphi i crearan 208 llocs de feina

 

Fundada el 1965, J.Juan té la seva seu central a Gavà i disposen de tres plantes a l'Estat i una a la Xina. El 2016, J. Juan va ser una de les empreses que va decidir implicar-se en al reindustrialització de l'antiga planta de Delphi i traslladar part de la seva activitat a Sant Cugat. Brembo té una facturació superior als 2.208 milions d'euros i té més d'11.000 treballadors.

J. Juan, referent en el sector de motocicletes d'alta gamma, dona feina a unes 850 persones i va facturar 60 milions d'euros el 2020. “Estem contents d'unir-nos al Grupo Brembo", destaca José Luiís Juan, CEO de la companyia, en un comunicat. "La transacció ens permetrà ser part d'una companyia amb una forta presència global sòlida que ens permetrà el desenvolupament professional per tots els treballadors", afegeix.

Per formalitzar l'adquisició caldrà rebre l'autorització de les agències antimonopolis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem