El 18% dels locals comercials de Sant Cugat estan buits

Sant Cugat té 1.536 locals comercials, el 13% dels quals estan destinats a la restauració

El Pla estratègic comercial encarregat per l'Ajuntament ha servit per classificar els locals comercials de Sant Cugat i fer-ne un inventari. A la ciutat hi ha un total 1.536 locals comercials, el 18% dels quals estan buits (271). En superfície, Sant Cugat disposa de 126.220 metres quadrats de locals destinats al comerç i a la restauració.

El 30% dels locals comercials estan destinats al sector dels serveis (agències, asseguradores, immobiliàries, sucursals bancàries...). Sumen un total de 30.000 metres quadrats. La restauració, amb 197 espais, suposa el 13% del total dels negocis comercials santcugatencs.  Les botigues d'alimentació i d'equipament de la persones són els altres dos sectors amb més presència.

En el sector de la moda, el 39% dels locals són per a les dones i un 13% són de joieria. De fet, una de les principals demandes dels consumidors santcugatencs és una major varietat d'oferta de moda, sobretot per a homes i joves.

El 18% dels locals comercials, un total de 271, estan buits. Segons el responsable de l'empresa encarregada del Pla estratègic comercial, Santi Carol, la majoria d'aquests locals es concentren a la perifèria. Carol assegura que és una xifra similar a altres poblacions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem