El Mercat Vell encara la recta final de les obres de remodelació

La previsió és que en 6 o 7 setmanes el nou mercat de degustació obri les seves portes als santcugatencs

L'última fase de les obres de remodelació del Mercat Vell, que passarà a ser un espai de compra i degustació, s'iniciarà els propers dies ara que les obres exteriors de la façana ja s'estan acabant. La setmana vinent es preveu que els operadors comercials comencin les obres de cadascuna de les seves parades (en total n'hi haurà 20), així com s'aniran enllestint els tancaments i acabats del mercat.

Un cop els paradistes iniciïn les seves obres, la previsió de l'empresa que gestionarà el nou mercat, Gourmet Sant Cugat SL, és que el Mercat Vell obri de nou les seves portes en quatre o sis setmanes més. Montserrat Garcia, una de les representants de l'empresa, explica que els paradistes tindran llibertat: "Volem un mercat tradicional on cada parada sigui diferent. Però els rètols seran igual per totes".

Sigui com sigui, el Mercat Vell arribarà amb retard, ja que els primers anuncis apuntaven el 2014 com a any d'estrena.

Restaurants i parades de la Boqueria

L'estructura per dins ja està enllestida i a l'espera que els paradistes comencin les seves obres. FOTO: Artur Ribera

El Mercat Vell es convertirà en un mercat de degustació on les parades vendran el seu producte però també oferiran tapes i platets perquè la gent pugui menjar-hi. Alguns dels noms que hi haurà a l'equipament ja es van coneixent. De la restauració santcugatenca, hi formaran part el Celler de Coll Favà i Can Xeito.



Altres noms provenen de Barcelona, com la parada Boket de la Boqueria o Ceviche 103.

A més, hi haurà parades que ja es troben en altres mercats de Sant Cugat.

Com serà el nou mercat?

Imatge virtual del projecte del nou Mercat Vell. FOTO: Cedida

Conservant la seva arquitectura modernista, s'aprofitaran les obres de remodelació de l'edifici per posar més vidrieres, la qual cosa significarà més llum natural, i que l'espai estigui en contacte amb el carrer, mitjançant també tres entrades.



Un total de 20 parades formaran el nou mercat, entre aquelles que estan destinades a la venda de productes típics de mercat, situades al centre de l'espai, i aquelles que oferiran tastos gastronòmics que envoltaran les primeres. Les taules per menjar estaran situades a tocar de les vidrieres. A més hi haurà espai de terrassa, i hi ha la intenció que el mercat obri fins als voltants de les 11 de la nit.



Com ja va explicar el TOT Sant Cugat, el Mercat Vell comptarà amb el patrocini d'Estella Damm.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem