Els comerços de Sant Cugat no fan pont

Els establiments santcugatencs estaran oberts tant dia 6 com dia 8 de desembre

Els comerços de Sant Cugat ja han iniciat la campanya de Nadal. És per això que durant aquest mes de desembre estaran oberts diferents dies festius, com per exemple aquest dimarts, 6 de desembre, i el dijous dia 8.

D'altra banda, també obriran portes els dos diumenges previs a Nadal, dies 11 i 18 de desembre. Ja el 2017, les botigues estaran obertes a Sant Cugat el primer diumenge després de Reis, dia 8 de gener.

De compres, amb el trenet

Enguany, la parada del trenet està a la plaça d'Octavià. FOTO: Lali Álvarez

Coincidint amb aquestes dates nadalenques, un any més, circula per la ciutat el Sant Cugat Express. Un trenet que recorre l'eix comercial i del qual se'n pot gaudir amb els tiquets que lliuren els comerços associats a Sant Cugat Comerç.

Un trenet amb parada única a la plaça d'Octavià que es posava en funcionament el divendres, 2 de desembre, i que estarà operatiu fins dia 5 de gener d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Inici de campanya polèmic

El carrer de Francesc Moragas i l'avinguda de Rius i Taulet és un dels eixos més transitats del centre FOTO: Artur Ribera

La campanya de Nadal a Sant Cugat s'iniciava aquest cap de setmana amb polèmica pels talls circulatoris al centre de la ciutat. Sant Cugat Comerç criticava la decisió de l'Ajuntament de tallar la circulació a Rius i Taulet i Francesc Moragas aquest diumenge, 4 de desembre, coincidint amb el primer festiu autoritzat per obrir a la ciutat.

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, assegurava que s'havia buscat el menor impacte per al comerç.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem