Sant Cugat Comerç amplia el pàrquing gratuït pels establiments associats

L'associació de comerciants ha pactat un nou acord amb l'empresa Promoparc, que gestiona el pàrquing de la Plaça Galtés

El passat dilluns 19 de febrer, l'associació de comerciants Sant Cugat Comerç va arribar a un acord amb l'empresa Promoparc, encarregada del pàrquing de la Plaça Galtés per a oferir tiquets de cortesia als clients dels comerços associats que hi estacionin el seu vehicle.

L'acord permetrà que els usuaris d'aquest pàrquing puguin accedir a uns tiquets que donin accés a fins a dues hores d'estacionament gratuït si compren en els establiments de Sant Cugat Comerç. Segons comuniquen fonts de Promoparc, “aquest compromís significa una obertura al públic que ens fa créixer com a empresa i ajuda a fidelitzar els nostres clients". 

D'altra banda, des de Sant Cugat Comerç destaquen que “el client mana i s’ha de fer el possible perquè es quedi a la ciutat”,  i admeten que estan satisfets amb l'increment dels carrers de vianants a la ciutat, ja que això afavoreix el comerç i estimula el sorgiment d'iniciatives d'aquest tipus. 

Aquesta és el sisè acord d'aquest tipus que tanca l'associació a Sant Cugat, que ja compta amb col·laboracions similars amb els pàrquings de Quatre Cantons, Rambla del Celler, Monestir, Estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i algunes àrees de zona blava. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem