20 de les millors 'start-ups' catalanes es donen a conèixer a Esade

La jornada comptarà amb la participació de l'emprenedor d'èxit internacional David Garriga

Una vintena de les millors start-ups del panorama català es reuniran a Esade Creapolis a Sant Cugat en el demo-day de la sisena edició del programa Empenta. La jornada tindrà lloc a l'edifici de l'escola de negocis el dimarts 7 de novembre de 10 del matí a 1 del migdia i l'objectiu és oferir un aparador a aquests nous projectes empresarials i compartir coneixement.

Amb la participació de l'emprenedor d'èxit internacional Ricard Garriga, actual director de Menorca Millennials i Torret Road, la xerrada girarà al voltant del dia de després d'aixecar una primera ronda d'inversió i com les start-ups afronten el seu creixement. Consulta la llista de les start-ups que participaran.

El projecte Empenta, impulsat per ACCIÓ i la Generalitat de Catalunya, és un programa d'acceleració de les start-ups. Aquesta jornada vol servir d'aparador perquè aquestes empreses emergents es donin a conèixer i es consolidin, i puguin proposar solucions a reptes comuns. Es poden reservar les places de manera gratuïta omplint aquest formulari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem