Sant Cugat reuneix uns 600 emprenedors en la 9a Jornada d'Emprenedoria

Representants de Ricoh Espanya o CaixaBank, entre els protagonistes

La 9a Jornada d'Emprenedoria, impulsada per la Cambra de Terrassa i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, arriba aquest dijous, 26 d'octubre. El Teatre-Auditori acull una vegada més aquesta trobada, que enguany aplega uns 600 emprenedors d'arreu del territori i ja s'ha convertit en un referent del sector. La jornada comença a les nou del matí i s'allarga fins al migdia amb xerrades, taules rodones i debats.

La temàtica principal de la 9a Jornada d'Emprenedoria gira entorn a les estratègies de màrqueting més innovadores basades en el neuromàrqueting i la venda en xarxes a través del social selling i el seu impacte en l’activitat comercial. Del programa, destaca la conferència d'Alejandro Hernández, expert en neuromàrqueting i programaciço neurolingüística, sobre 'Ven a la ment i no a la gent'.

La jornada també compta amb ponències especialitzades de perfil empresarial amb Xavier Moreno, director de marketing & sales operations de Ricoh Espanya, que imparteix una exposició sobre l’entorn del 'Gig Economy'; i Carlos Trenchs, director d’empreses tecnològiques i inversors de CaixaBank, que parla sobre els reptes en el creixement d’empreses tecnològiques i innovadores.

La trobada es tanca amb un panell empresarial d’experiències d’èxit de diferents marques quan treballen amb influencers i amb youtubers. Conduïda per Oscar Cumí, expert en màrqueting d’influencers i youtubers a Einstein & Monroe, aquesta taula rodona compta amb la participació de rellevants canals i plataformes com Wallapop, Easypromos, Pro Android, ArteMaster i Julian Marinov.

La novena edició de la Jornada, que per setena vegada consecutiva se celebra a Sant Cugat, compta amb el patrocini de Diputació de Barcelona, CaixaBank i CIRSA; així com amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial, EsadeCreapolis, Serafí Indústria Gràfica Publicitària, Via Empresa, FabLab Sant Cugat i RICOH España; i el suport del projecte europeu Chimera integrat en el programa Interreg Mediterranean cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional. En els nous anys de vida hi han passat uns 5.000 emprenedors.

Programa

  • 9.15 h: Benvinguda institucional, a càrrec de Marià Galí, president de la Cambra de Terrassa, i Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat.
  • 9.30 h: Conferència central sota el títol “Ven a la ment i no a la gent”, a càrrec d’Alejandro Hernández.
  • 11.30 h: Ponència sobre “Reptes en el creixement d’empreses tecnològiques i innovadores”, a càrrec de Carlos Trenchs, de CaixaBank
  • 12.15 h: Sessió dedicada a la propera generació d’emprenedors en el marc de la qual es projectarà un vídeo sobre l’experiència desenvolupada durant el 2017 del Maker Challenge Sant Cugat, un concurs innovador dirigit a joves que promou l’emprenedoria i la fabricació digital. A càrrec de FabLabSantCugat & Creator Street.
  • 12.25 h: Ponència sobre “El futur de la col·laboració empresarial: Gig Economy”, a càrrec de Xavier Moreno, de Ricoh Espanya.
  • 12.40 h: Panell empresarial sobre “La importància dels influencers i youtubers per a les marques”, amb la participació de canals i plataformes com Wallapop, Easypromos, Pro Android, ArteMaster i Julian Marinov.
  • 14 h: Aperitiu relacional

Més informació
 
Comentaris

Destaquem