Deu empreses innovadores obriran les seves portes als santcugatencs

Els santcugatencs podran visitar per dins empreses com HP o Schibsted

Després de l’èxit a San Francisco, Nova York, Shanghai o Londres, torna NewCo a Barcelona. 40 empreses innovadores obriran les seves portes per compartir la seva visió i manera de fer negocis amb els ciutadans. Per primera vegada, Sant Cugat se suma a aquest projecte que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre. Amb un format innovador, Newco és una barreja d’open house studio tour i conferències de negocis que ofereixen les mateixes empreses.

El divendres 27 d’octubre al matí les empreses més innovadores de Sant Cugat obren les portes per compartir la seva visió, coneixement i cultura. Hi participen 10 empreses: Red Arbor, el CAR, HP, Compettia, Schibsted, Specialisterne, Anaconda, Esadecreapolis, GFT i Roca Savatella. Durant 1 hora realitzaran en exclusiva tours per les seves oficines, demos de prototips de producte/servei o xerrades informals amb l’equipo d’I+D.

D’aquesta manera Sant Cugat s'uneix a NewCo, en una jornada on les persones participants podran triar quines d’aquestes empreses volen explorar. Les inscripcions a Newco es poden fer a través d'internet aquest enllaç (20% de descompte amb el codi NEWCOSANTCUGAT).

L'objectiu de la iniciativa és compartir tant la passió que anima a les empreses a crear, innovar i col·laborar com permetre als participants accedir i experimentar des de dins les companyies més inspiradores. La pròpia missió de NewCo és identificar, celebrar i connectar els nous motors del canvi econòmica i social. Vol donar a conèixer les cultures i estratègies d’innovació que tenen èxit i contribuir a enfortir els llaços entre empreses consolidades, startups i altres agents clau de l’ecosistema d’innovació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem