80.000 euros en subvencions al 3r concurs d’emprenedoria i economia social

El concurs pretén promoure la creació de nous llocs de treball al municipi principalment per a persones amb especials dificultats d’accés al mercat laboral a través de l’economia social i cooperativa

La tercera edició del concurs d’emprenedoria i economia social promogut per l’Ajuntament de Sant Cugat ja ha obert el termini d’inscripcions per a l’edició d’aquest any i una de les principals novetats és que el número de projectes guanyadors s’incrementarà de 4 a 8. El certamen té l’objectiu de promoure la creació de nous llocs de treball a la ciutat, principalment per a persones amb especials dificultats d’accés al mercat laboral a través de l’economia social i cooperativa.

El concurs busca generar ocupació estable, promoure la difusió del cooperativisme de treball al municipi i la sensibilització sobre els seus valors i promoure l’emprenedoria social a través de cooperatives i societats laborals anònimes o limitades.

La quantitat econòmica de la subvenció destinada als projectes guanyadors és de 80.000 euros: 1.000 euros inicials per als 8 projectes escollits, 2.000 euros en el moment de la constitució de l’empresa i 7.000 euros addicionals en funció de l’assoliment d’objectius a mesura que avança el projecte. Altres ajuts que rebran els projectes guanyadors són l’acompanyament d’un equip expert per a l’engegada i la consolidació del projecte durant 9 mesos i, durant el mateix termini, disposar d’un espai de co-working en un dels centres d’emprenedoria de Sant Cugat.

Les inscripcions es poden fer a través de correu electrònic fins al 19 d'octubre. La inscripció també es pot fer presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana o a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa. (Formulari d'inscripció).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem