YUZZ premia un projecte que serveix per portar grups de música a la teva ciutat

La cinquena edició del concurs d'emprenedoria YUZZ Sant Cugat reconeix nou projectes

Aquest dilluns, dia 14 de setembre, s'han donat a conèixer els nou projectes seleccionats per YUZZ Sant Cugat, un programa de formació i assessorament per a joves de 18 a 30 anys amb projectes de base tecnològica impulsat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport de l’Ajuntament.  És la cinquena edició que es fa a Sant Cugat, que com a ciutat manté la seva aposta per la innovació i l'emprenedoria.

 

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha animat a tots els participants “a fer de Sant Cugat un espai propici per a desenvolupar els projectes”. El responsable d’Economia ha posat de manifest que “l’Ajuntament treballa per fer de Sant Cugat una ciutat d’oportunitats per a tothom i fer així una ciutat més justa”.  Brugarolas, que ha remarcat la seva aposta per la col·laboració público-privada, ha explicat per què inverteixen en emprenedoria: "Per crear una ciutat amb oportunitats per a tothom cal molta ocupació i de qualitat".

 

En definitiva, el tinent d'alcalde ha recordat que "la ciutat fa cinc o sis anys que ha fet una aposta clara per la innovació i emprenedoria", alhora que s'ha fixat els objectius: "Ser una referència més enllà de Catalunya i Espanya".

Els guanyadors

El guanyador d’aquesta edició ha estat Wavier, un projecte que s’adreça a la gent que li encanta la música però que els seus grups preferits mai van a tocar a la seva ciutat perquè els promotors no s’arrisquen a fer el concert per por a no cobrir les despeses. El seu creador, Jorge Gómez-Lechón, assegura que amb Wavier els fans podran dur aquests grups gràcies al finançament a través de crowfunding de tots els seus fans.

Gómez-Lechón viatjarà a Silicon Valley amb els guanyadors de la resta dels 23 centres YUZZ repartits per l’estat. A més, Gómez-Lechón ha guanyat una estada gratuïta d’un any a EsadeCreàpolis per tal que pugui continuar desenvolupant el seu projecte. El creador de Wavier també optarà als tres premis YUZZ a nivell estatal, dotats amb 30.000, 20.000 i 10.000 euros per tal de poder desenvolupar el seu projecte.

El segon premi ha estat per Carlos Manuel Guaman i Ismael Rodríguez i el seu projecte Yeyehelp, una plataforma de consum col·laboratiu on joves i aturats ofereixen els seus serveis a gent gran. Han guanyat una estada d'un any al SC Trade Center. El tercer premiat ha estat Eficook, una eina de fidelització de clients per a supermercats a través d'una aplicació mòbil que permet als clients fer una gestió més eficient dels aliments i reduir el malbaratament. El seu impulsor, Pol Mas, tindrà una estada d'un any gratuïta al centre d'emprenedoria Vita.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem