Aliança de GFT amb la companyia belga Anubex NV

GFT té una seu a Sant Cugat, on els últims anys ha incorporat centenars de col·laboradors

La companyia amb seu a Sant Cugat GFT, soci tecnològic global per a la transformació digital del sector financer, i Anubex NV, companyia belga especialitzada en aplicacions de migració i modernització, han tancat un acord per treballar conjuntament per als seus clients del sector financer. En concret, aquesta associació comportarà que les dues empreses col·laborin en els seus projectes de modernització de downsizing de mainframe (conversió automàtica i testing).

Anubex aporta la seva experiència i la metodologia en els processos automàtics de conversió de codi i dades i ho fa a través de l'ús de les seves pròpies eines i l'alta especialització dels seus tècnics. Per la seva banda, GFT aporta a aquesta col·laboració la part de gestió end2*end del projecte, així com la integració i els temes d'infraestructura, seguretat, gestió d'impressió, productes de tercers en la instal·lació, optimització i la fase de proves i posada en producció.

“Gràcies a aquesta aliança estratègica, a GFT assegurem seguir oferint als nostres clients amb projectes de downsizing els mateixos nivells de qualitat i amb els mateixos resultats que ja venim oferint en la resta d'àrees de la transformació digital”, afirma Carlos Eres, director general de GFT a Espanya, en un comunicat.

Per la seva banda, Louis Heymans, director general de Anubex, considera que per a la seva companyia, "l'aliança amb GFT representa una gran oportunitat d'oferir nostres excel·lents eines, a més dels nostres coneixements combinats, a més clients a nivell mundial, entre els quals es troben les grans companyies del sector financer".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem