Torna el Tribuna per connectar l'empresariat santcugatenc

El Tribuna Sant Cugat Empresarial se celebrarà el pròxim 6 de juliol al Teatre-Auditori

El fòrum Sant Cugat Tribuna torna aquest dijous, dia 6 de juliol, a Sant Cugat.  La cita, que aplegarà empresaris del territori, tindrà lloc al Teatre-Auditori i els ponents convidats seran Aleix Valls, CEO del Mobile World Capital de Barcelona, i Marc Vidal, divulgador econòmic i consultor de transformació i estratègia digital. Tots dos conversaran en forma de diàleg, moderat pel periodista santcugatenc Jofre Llombart, sobre el món de l'empresa i la innovació.

La trobada, organitzada per Sant Cugat Empresarial amb l'objectiu de crear xarxa entre el sector empresarial, començarà a les 13 hores i a les 13.30 h hi haurà la conferència entre Valls i Vidal.  A continuació hi haurà un dinar relacional, que com a novetat es farà a peu dret per fomentar el networking. A les quatre de la tarda es donarà per finalitzat l'acte.

Pel president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, el Tribuna és "una eina que ens permet moltes coses, com donar resposta a una realitat, com és el teixit empresarial i econòmic del municipi". "El món econòmic santcugatenc és un dels elements que dona identitat al nostre municipi. Hem de facilitar-los els llocs de trobada i d'interrelació", va afegir en la presentació de la jornada.

El Tribuna Sant Cugat Empresarial compta amb el patrocini del Banc Sabadell, després que les dues entitats renovessin l'acord de col·laboració el passat 22 de maig.   

Marc Vidal

A més de divulgador econòmic en diversos programes de TVE com “Economía de bolsillo” o “Economía de futuro”, Marc Vidal és consultor en transformació i estratègia digital, analista en nova economia, inversor tecnològic, professor en escoles de negoci, col·laborador en diversos mitjans, escriptor i un sol·licitat conferenciant internacional. Entre els seus clients destaquen empreses com Sage, Basf, Merck, Microsoft, IBM, Wolter Kluwers, Televisa i governs d’una dotzena de països.

Ha fundat un bon nombre de startups i hi inverteix. És advisor d’una desena de grans companyies i institucions com a consultor estratègic en matèria de transformació digital i gestió del canvi. Presideix el fons Idodi Venture Capital des de Dublín, on viu fa anys.

Aleix Valls

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids, Aleix Valls va iniciar la seva trayectoriaprofesional en el camp de la investigació en l’International Center for NumericalMethods in Engineering (CIMNE) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar en diferents empreses i projectes vinculats a l'àmbit de la consultoria estratègica. A continuació va treballar en empreses com TheNODE Company o enLOOP Consultancy on, com sènior manager, es va fer responsable de l’oficina de Dubái i de la gestió del desenvolupament de negoci per a tota la regió del nord d’Àfrica i Orient Mitjà. Oriente Mitjà.

Actualment, Aleix Valls és director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem