Sant Cugat Empresarial organitzarà el fòrum Tribuna

Xavier Sala i Martín o Leopoldo Abadía són dos dels noms que havien passat pel Sant Cugat Tribuna

Aquest anunci l'ha fet el president de l'entitat Joan Franquesa en el decurs de l'assemblea anual de Sant Cugat Empresarial, que aquest dijous 23 de març s'ha celebrat al Qgat Hotel. L'associació empresarial aplega 160 empreses del municipi.

Franquesa ha reafirmat l'esperit de lobby en positiu de l'entitat i ha anunciat que l'entitat agafarà el relleu a l'Ajuntament en l'organització de l'esdeveniment Sant Cugat Tribuna, que a partir d'ara s'anomenarà Forum Sant Cugat Empresarial, amb dos actes l'any i amb el patrocini de Banc Sabadell.

El Sant Cugat Tribuna era una trobada empresarial que organitzava l'Ajuntament a Sant Cugat i on convidava personatges de primer nivell. Xavier Sala i Martín, Leopoldo Abadía o Salvador Alemany són alguns dels noms que han passat per aquest acte santcugatenc, que es va deixar de fer i que ara vol recuperar Sant Cugat Empresarial.

L'acte ha tingut com a conferenciant d'excepció a Ramon Rovira, sotsdirector general del Banc Sabadell i responsable de comunicació de l'entitat, que ha parlat en aquest cas des de la vessant de periodista sobre les incerteses que provoca la presidencia de Donald Trump als EEUU, país que Rovira coneix be ja que va ser durant cinc anys delegat de TV3.

Rovira ha fet un repas del paper del país americà i l'ordre mundial establert durant tots aquests anys despres de la II Guerra Mundial i el pacte de Yalta, els dos blocs, la Guerra Freda, la caiguda del mur de Berlin i de la URSS, el paper predominant americà en el món i els dubtes que a nivell extern i intern provoca l'arribada del nou president.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem