De Sant Cugat a la revista Forbes com un dels 30 joves amb més projecció

Tres joves participants al programa Yuzz Sant Cugat, reconeguts per la revista Forbes

Un projecte nascut a Sant Cugat ha estat reconegut per la revista Forbes. Concretament, els tres impulsors de Bioo han estat escollits dins de la llista dels 30 joves menors de 30 anys amb més projecció a Europa que elabora la prestigiosa publicació.

Bioo és un dels projectes que va formar part del programa d'emprenedoria Yuzz Sant Cugat durant el 2016. Els joves són Alexandre Díaz, Javier Rodríguez i Pablo Vidarte, que han desenvolupat aquesta eina per carregar la bateria dels telèfons de manera biològica, amb plantes. L'empresa fabrica plantadores que utilitzen l'energia que una planta crea durant la fotosíntesi per carregar telèfons mòbils i altres dispositius.

Aquests emprenedors també es van alçar amb el premi a la startup més disruptiva en el South Summit de 2016, l'esdeveniment anual que reuneix el millor talent d'Europa meridional i Llatinoamèrica.

The 30 under 30 aglutina als 300 joves europeus més destacats en 10 categories (entreteniment, finances, indústria, mitjans de comunicació, tecnologia, dret i ciències polítiques, retail, ciències i salut, emprenedors i arts) que engloben els sectors més rellevants de l'àmbit professional. La publicació inclou a aquells innovadors amb el potencial de convertir-se en referents d'una generació en diferents àmbits, entre ells tecnologia, comunicació, política, art o finances.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem