En marxa la 7a edició del programa Yuzz Sant Cugat

El programa Yuzz, adreçat a joves emprenedors, premiarà els tres projectes guanyadors per un valor de 60.000 euros

La setena edició del programa Yuzz 'Joves amb idees' ha arrencat aquest dijous, 12 de gener, amb la presentació dels 20 projectes que es desenvoluparan durant els pròxims cinc mesos al SC Trade Center

Enguany, una de les novetats principals és que han participat més noies que mai en aquest programa adreçat a joves emprenedors. A més, tot i que la base dels projectes és tecnològica, durant la presentació d'aquesta setena edició, s'ha pogut veure com moltes de les propostes que es desenvoluparan tenen un fons social.

Com per exemple la confecció d'uniformes per a escoles ètics, programes que permetin fer un seguiment a les famílies que acaben de tenir un nadó, adaptar les àrees pediàtriques dels centres hospitalaris amb vehicles infantils o aprofitar la potencialitat de les xarxes socials per col·laborar amb les ONG. 

Ara els joves emprenedors treballaran durant els pròxims 5 mesos a les instal·lacions del SC Trade Center. Serà al mes de juny quan es donaran a conèixer els tres guanyadors, que rebran un premi dotat en 30.000€, 20.000€ i 10.000€, respectivament. A més, el guanyador viatjarà a Silicon Valley. D'altra banda, enguany es dotarà amb un premi de 20.000 euros al millor projecte desenvolupat per una noia.

El programa YUZZ ‘Joves amb idees’ és un programa promogut pel Banco Santander a través de Santander Universidades i coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat. Des del 2009 ha potenciat els projectes de més de 3.500 emprenedors de tot el país.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem