Delphi avança el cessament de la seva activitat a l'octubre

Treballadors i direcció de Delphi estan negociant l'Expedient de Regulació d'Ocupació que afecta als 540 treballadors de la planta de Sant Cugat

La direcció de Delphi està estudiant que l'activitat de la seva planta de Sant Cugat finalitzi a l'octubre en lloc de fer-ho al desembre. Així ho ha explicat el secretari general d'UGT de Catalunya a Delphi, Esteban Rodríguez, que ha assegurat que "no és una bona notícia". Aquesta situació arriba després que aquest 11 de març se celebrés la segona reunió en el marc del període de consultes, tal com estipula l'expedient de regulació d'ocupació (ERO), que afecta els 540 treballadors de la planta.

Rodríguez ha detallat que al maig la companyia tindrà un excedent d'uns vuitanta treballadors, prop de 170 al juliol i a l'octubre la resta de la plantilla, prop de 300 persones.

Respecte al procés de reindustrialització, ha assenyalat que "no hi ha avenços concrets" i segueix sobre la taula l'oferta d'una societat, formada per quatre empreses dedicades al sistema de frenada de motocicletes, l'aeronàutica, els components elèctrics i de programari, per la qual cosa ha deduït que la multinacional nord-americana i aquest grup d'empreses estan negociant les condicions.

Rodríguez ha recordat que aquest dissabte, dia 16 d'abril, han organitzat una mobilització a Sant Cugat, partint des de la fàbrica vallesana, i que el pròxim dia 20 han previst una concentració al Parlament de Catalunya

Més informació
 
Comentaris

Destaquem