Deu emprenedors ja participen al programa d'emprenedoria Inversa

El programa d’emprenedoria INVERSA tindrà una durada de 4 mesos i està basat en la metodologia d’acompanyament 'Learning by doing'

El primer Programa d’emprenedoria Inversa, organitzat per l'empresa INpulsa, ja està en marxa i els deu primers emprenedors ja estan treballant en aquest programa des del SC Trade Center, que ofereix els serveis necessaris i posa a disposició dels emprenedors un espai exclusivament per a ells.

El programa d’emprenedoria INVERSA tindrà una durada de 4 mesos i està basat en la metodologia d’acompanyament Learning by doing, que facilita el desenvolupament de projectes empresarials de forma ordenada i eficient, treballant les àrees de màrqueting, vendes, operacions, finances, equip i legal, i acompanyats de mentors en cadascuna de les matèries.

Més de 10 emprenedors inicien aquest primer programa per tirar endavant les seves idees i els seus propòsits. La publicitat, els serveis per a gossos i mascotes a internet, l’alimentació, la gestió empresarial, les inversions online o un software per a l’aprenentatge dels nens, són algunes de les activitats que recullen els projectes presentats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem