Els ingressos de GFT Espanya augmenten un 61% en un any

La devaluació de la lliura, provocada pel Brèxit, fa disminuir els beneficis de la multinacional alemanya

L'empresa tecnològica GFT, que té una de les seves seus principals i més avançades a Sant Cugat, va tancar l'any 2016 amb un creixement del 13% de la seva facturació global i va assolir més de 422 milions d'euros d'ingressos. Un augment que va ser molt més elevat a GFT Espanya, on la facturació ha augmentat un 61% respecte al 2015.

Concretament, el grup espanyol va obtenir una facturació anual 78 milions d'euros i es va convertir en l'estat on més ha crescut la multinacional alemanya de solucions tecnològiques pel sector bancari i financer.  Aquestes xifres se situen per sobre les previsions inicials de la companyia pel 2016.

"2016 ha estat un gran any per GFT a Espanya. D'una banda, la nostra facturació s'ha incrementat de forma molt significa, especialment en els nostres clients locals, gràcies als projectes dedicats a la transformació digital d'institucions financeres", afirma Carlos Eres, director general de GFT on Espanya, on per primera vegada s'han superat els 2.000 professionals.

Tot i l'important augment de facturació, els beneficis nets de GFT han caigut un 9% globlament i s'han quedat en els 24,23 milions d'euros. El benefici per acció ha baixat el mateix percentatge. Des de la companyia assenyalen la devalució de la lliura esterlina, provocada pel Brèxit, com un dels motius.

A Sant Cugat

El creixement de GFT a l'estat ve precedit per l'aposta de la multinacional per Sant Cugat, on fa poc més de dos anys van inaugurar una nova seu i han contractat centenars de treballadors des de llavors.

Més recentment, GFT ha convertit Sant Cugat en un dels referents de la companyia pel que fa a la innovació amb la posada en marxa d'un laboratori per tal de donar a conèixer a clients els nous avenços tecnològics del món financer i bancari. Un espai que també funciona com a intercanviador de coneixement i de relació amb start-ups i emprenedors.

GFT és una multinacional alemanya dedicada a oferir solucions tecnològiques i de negoci pel sector bancari i financer. La companyia explora els nous avenços que es poden fer en la relació amb el client a través de les tecnologies més innovadores en la nova era digital.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem