GFT busca una cinquantena de treballadors a Sant Cugat

GFT haurà contractat 400 persones a Sant Cugat entre el 2015 i el 2016

La multinacional alemanya GFT té la voluntat de contractar una cinquantena de professionals a la seu de Sant Cugat abans que acabi el 2016. Actualment, el centre de Sant Cugat és el més gran d'aquesta companyia tecnològica a tot l'estat i compta amb 837 treballadors. De fet, durant aquest any, GFT ja ha contractat 150 persones a Sant Cugat, sent la seu que més ha crescut de l'empresa. Això vol dir que l'empresa alemanya haurà contractat en un any a 200 persones al municipi, xifra que s'ha de sumar a les més de 200 contractacions que ja va fer el 2015. L'aposta de GFT per Sant Cugat és clara, i ha convertit la seu santcugatenca en el seu centre global d'innovació digital.

La principal missió de GFT és acompanyar als seus clients en la transformació digital del seu negoci. Per això, necessita cada vegada més professionals especialitzats al món digital, "amb un pensament innovador i amb experiència en metodologies i tècniques per facilitar la co-creació". Així, els perfils més demandats en aquests moments per la companyia són analistes i consultors de negoci per al sector financer, enginyers de programari en tecnologies Java, J2EE i front-end per a aplicacions web i mòbils.

A més, també són més necessaris professionals especialitzats en el tractament i anàlisi de grans volums de dades, com data scientist, arquitectes Big Data i experts en eines Business Intelligence. “Estem buscant professionals de TU amb ganes d'emprendre una carrera professional en entorns tecnològics innovadors. A més, podran treballar en projectes internacionals on adquiriran noves perspectives”, remarca Carlos Eres, director general de GFT a Espanya.

A més dels perfils més específics, GFT també precisa incorporar a recentment titulats en carreres tècniques. Tots els candidats han de comptar amb capacitat d'adaptació a les necessitats del client, habilitat per treballar en equip, tenir una actitud oberta i ser proactius en la presa de decisions. Més informació al web de GFT.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem