GFT duplica la seva facturació en només un any

La consultora alemanya amb seu a Sant Cugat ha assolit una xifra d'ingressos de 110,64 milions d'euros en el segon trimestre

La multinacional alemanya amb seu a Sant Cugat, GFT, ha assolit una xifra d'ingressos de 110,64 milions d'euros durant el segon trimestre del 2016. Aquesta dada suposa un increment del 23% dels seus ingressos, en consonància amb els resultats econòmics del primer trimestre. 

Els ingressos a Espanya durant el segon trimestre han estat de 19,74 milions d'euros, gairebé el doble del que es va facturar l'any 2015 en aquest mateix període, que van ser 10,12 milions d'euros. "Pràcticament hem aconseguit doblar la facturació dels nostres clients espanyols en aquest període respecte a 2015, degut a la demanda més gran de solucions per digitalitzar els processos de negoci dels bancs", ha argumentat Carlos Eres, director general de GFT a Espanya.

GFT, especialitzada en la consultoria tecnològica, disposa de 4.493 treballadors a tot el món a data de 30 de juny de 2016. En l'últim any, la companyia alemanya ha augmentat la seva plantilla en un 31%.

Així, GFT segueix el seu creixement que està experimentant els últims anys, amb un protagonisme especial de la seva seu de Sant Cugat. De fet, GFT ha contractat 400 persones des del 2014 al municipi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem