GFT guanya el premi a la 'millor aliança Fintech' amb Deutsche Bank

La companyia especialitzada en tecnologia pel sector financer i el banc han sigut guardonades als Premis a la Innovació Financera 2017

La multinacional alemanya GFT, amb seu a Sant Cugat, i Deutsche Bank, han guanyat a la categoria de 'Millor Aliança Fintech' pel seu projecte dbPalace als Premis a la Innovació Financera 2017. Aquests premis, atorgats per l'Institut de Banca i Finances de Londres, són una plataforma reconeguda a escala mundial per mostrar la millor innovació en el sector dels serveis financers i que celebren els seus 20 anys d'innovació. 

La sòlida relació entre GFT i Deutsche Bank ha suposat la implementació d'un projecte innovador i ambiciós per a construir i desplegar una plataforma de gestió estratègica de riscos, pèrdues i guanys. La innovadora plataforma busca millorar tant l'experiència de l'usuari com el rendiment dels controllers de producte i directors financers per mitjà de la reducció tant de riscos, costos, temps i errors, juntament amb una millora en la presa de decisions.

DbPalace ofereix una única plataforma estratègica global capaç de manejar les tasques quotidianes de més de 1.000 usuaris. El projecte està dirigit per un equip de 200 persones format per especialistes de GFT i Deutsche Bank. Aquest programa va fer augmentar un 35% la producció i va reduir un 50% els costos de desenvolupament. També va permetre al banc garantir que l'empresa pot adaptar-se ràpidament a les tendències canviants i desafiaments del mercat.

Segons la companyia tecnològica especialitzada en el sector de serveis financers, GFT, "la col·laboració entre tot l'equip de dbPalace ha fet del projecte una associació verdaderament efectiva. No hi ha distinció, ni obstacles entre ubicacions, o membres interns o externs. Així és com un equip ha de treballar per assolir un objectiu comú". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem