GFT, entre les 25 empreses de tecnologia financera més importants del món

La multinacional alemanya GFT, amb seu a Sant Cugat, ha estat reconeguda com una de les 25 empreses proveïdores de serveis per a la indústria financera més destacades tot el món, segons Everest Group. Les valoracions d'Everest Group ofereixen a les empreses l'anàlisi i la percepció que necessiten per prendre decisions sobre proveïdors de serveis globals, ubicacions, productes i solucions.

GFT figura com a "contendent principal" en les quatre avaluacions en les quals va participar: subcontractació de Tecnologies de la Informació (TI) en banca global, subcontractació de TI als mercats financers mundials, serveis d'aplicació de compliment normatiu i de risc en serveis financers bancaris i serveis digitals en banca minorista.

Segons la companyia, el posicionament reconeix la "sòlida experiència tècnica en aplicacions del sistema bancari, així com en noves tecnologies i destaca la fiabilitat de GFT com a soci per a la transformació digital".

GFT "es diferencia per les capacitats d'automatització del flux de treball, seguretat i governabilitat en el núvol, enginyeria de dades i agilitat en el lliurament. A més, la companyia de Tecnologies de la Informació aprofita els seus laboratoris d'innovació digital, com el que té a Sant Cugat, per utilitzar machine learning i programació neurolingüística en les ofertes existents.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem