Sant Cugat ampliarà els serveis de la Finestreta Única Empresarial

Ho ha acordat el Ple municipal mitjançant una moció institucional

Sant Cugat ampliarà el catàleg de tràmits que ofereix la Finestreta Única Empresarial (FUE) de l'Ajuntament. La FUE és el punt de referència únic de les empreses i emprenedors en la seva relació amb l'administració i que permet gestionar els tràmits necessaris per engegar un negoci o una activitat; des d'una llicència d'activitat o mediambiental a la instal·lació de la terrassa d'un bar, entre moltes d'altres.

Una ampliació que s'ha aprovat mitjançant una moció institucional durant la celebració del Ple municipal del mes de setembre aquest dilluns, dia 18, a partir de la proposta feta per ERC-MES.

D'aquesta manera, des de l'OAE (FUE) es tindrà accés a tots els expedients tramitats electrònicament relacionats i impulsats per l'activitat empresarial o econòmica (activitats, obres, llicències, sanitat, planejament, comerç, etc.) incorporant l'inici, gestió i seguiment del conjunt de la tramitació.

Igualment, s'ha acordat que els serveis municipals implicats donin resposta a l'OAE a les consultes sobre tràmits i informació d'altra naturalesa per tal que el temps de resposta no superi el període establert en la Carta de Serveis.

També es dotarà pressupostàriament les possibles necessitats d'auditoria interna, gestió de processos, formació, recursos humans o altres recursos necessaris que permetin desenvolupament l'acord primer.

Mireu les millors imatges​ del ple municipal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem