ERC-MES vol ampliar els serveis de la Finestreta Única Empresarial

"No existeix" cap document que reculli totes les normatives que afecten la construcció a Sant Cugat

El grup municipal d'ERC-MES aposta per ampliar el catàleg de tràmits que ofereix la Finestreta Única Empresarial (FUE) de l'Ajuntament de Sant Cugat. La FUE és el punt de referència únic de les empreses i emprenedors en la seva relació amb l'administració i que permet gestionar els tràmits necessaris per engegar un negoci o una activitat; des d'una llicència d'activitat o mediambiental a la instal·lació de la terrassa d'un bar, entre moltes d'altres.

Els republicans, que valoren positivament el servei municipal, demanen que s'inclogui també la gestió i tramitació de totes les tramitacions urbanístiques. "Considerem necessari que la FUE esdevingui un espai centralitzat per facilitar la tramitació de qualsevol expedient, desl del principi fins al final, amb el seguiment de tot el circuit, essent un interlocutor únic", argumenta la formació independentista, que presentarà la proposta al ple municipal de setembre.

ERC-MES apunta que "no existeix" cap document que reculli totes les normatives que afecten la construcció a Sant Cugat, fet que obliga als ciutadans a consultar diverses ordenances i normatives vigents, així com dirigir-se a diferents àrees municipals.

La proposta republicana, que té l'objectiu de facilitar els tràmits urbanístics pels santcugatencs i les empreses, preveu dotar del pressupost necessari aquest servei de l'Ajuntament de Sant Cugat per tal que pugui ampliar els tràmits que ofereix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem